AKTUELNO

Njena bliska rođaka u emotivnoj ispovesti otriva detalje iz života Biljane Mijatović, koji se samo 20 dana nakon porođaja, ubio nevenčani gotovo duplo stariji suprug.

Biljana Mijatović (30), koju je pre četiri dana nevenčani suprug Siniša Radovančev ubio u Pančevu samo tri nedelje nakon porođaja, godinama je trpela zlostavljanje muškaraca.

- Bilo je dana kada mi se Bilja žalila da je Siniša dolazio mrtav pijan kući i da ju je takav maltretirao, vređao, ponižavao - ovako započinje priču bliska rođaka Biljane Mijatović (30), žene koju je u utorak uveče 21. novembra nasmrt nožem izbo nevenčani suprug Siniša Radovančev (50) na njen 30. rođendan.

Njena rođaka zamolila je da ostane anonimna, a u svojoj ispovesti ispričala je kroz kakav je pakao prolazila nesrećna žena godinama. Kako dodaje, Siniša i Biljana bili su u vezi dve godine, od čega su godinu dana proveli živeći zajedno.

- Nas dve smo bile nerazdvojne. Kada je upoznala Sinišu, sve je bilo super u njihovom odnosu. Pričala mi je da je srećna iako se ja nisam slagala sa njihovom vezom. Međutim nisam imala prava da se mešam - priča sagovornica.

U šoku i bolu pod kojim je od kada je saznala da je ostala bez Bilje, očajna ponavlja da ne može da veruje šta se desilo i da nema više njene rođake.

- Bilo je dana kad mi se žalila da je mrtav pijan dolazio kući i da ju je vređao i ponižavao, ali nikada mi do tada nije rekla da ju je udario nego samo da su se posvađali i razišli. Posle nekoliko dana opet bi se pomirila sa njim i on je onda neko vreme bio miran, ali je uvek nastavljao sa maltretiranjem kada dođe kući pijan - priseća se Biljina rođaka.

Ona dodaje da joj je nesrećna žena ispričala i da je Siniša i sa svojom bivšom ženom bio grub dodajući da je, za razliku od Biljane, bivšu ženu tukao.

Foto: Printscreen Facebook

- Dok je bila trudna, Bilja se hvalila da je dobar i bolji, kako joj pomaže u svemu i kako ga voli. Mislila sam da se konačno smirio i da su izgladili odnose. Ne mogu da verujem da se ovo desilo. Preteško mi je - priča nesrećna žena.

Život nesrećne žene Biljane bio je prepun tuge i nasilja. Naime, nju je, navodno, i prethodni muž i otac njene prve ćerke zlostavljao.

- On ju je maltretirao i tukao, zato je otišla od njega - priča drugarica.

Prema njenim rečima, jutro pre nego što je Biljana monstruozno ubijena njih dve su se čule, a ona nekoliko sati kasnije javljeno joj je da njene rođake više nema i da ju je Siniša ubio.

- Njega treba smrtno kazniti - naglašava ona.

Pročitajte još: PINK.RS SAZNAJE: Braća ubijene Biljane spremaju KRVNU OSVETU?!

#Pančevo

#Ubistvo

'